Ikano.

Nu ska jag duscha sen ska jag fixa mej lite snabbt och åka till rese och möta Amanda, Malin och Olivia för vi ska åka till IKANO. Dom ska kolla prao men jag har redan fixat det, dom ska bara fylla i min lappen så jag kan  lämna in den till skolledningen.

LIND'S NÄSTA.

Ego Fottofreak .




















Never make anyone your everything





Never make anyone your everything
because when theyre gone
youve got nothing.!!!

Sååå fin text (:<33


Match + Utkiksplatsen

Vaknade på morgonen av att papparingde och sa att Daniel hade ringt och frågade om jag ville va med och spela match med U-laget om en timme . Självklart sa jag ja och gick upp och drog mej hemmåt från Emma. spelade match det gick ganska sådär för min del men vi vann med 12-0 och jag gjorde ett mål, länge sen sist jag gjorde mål , just dää vi spelade mot Grebo. Sen åkte jag hem och duchade och så skulle jag åka till Emma men jag råkade somna så vaknade av att jag fick ett sms där hon frågade när jag skulle komma . OPPPS . Men tillslut kom jag till emma , vi åt och sen fixade vi iårdning oss och drog till Utkiksplatsen. När vi kom dit kunde ingen gå förutom vi och 3 till. Då kom polisen och sa att vi fick ta med alla till nått annat ställe, påvägen kom massa folk fråk ekh så det blev ett stopp där, då kom polisen igen och sa att grannarna hade klagat på oljud och för mkt ungdommar, så vi drog oss vidare mot donken där vi fixade vatten och gick på toa, men vart bortkörda därifrån för att en spla ner en tidning i toan och en sperka på beställningsgrejen, så dom ringde oxå polisen , men Emma och jag stannade kvar för att äta, sen drog vi hem och snackade och la oss och sov, somnade direkt. Men pusspå er alla glada människor :D


Emma , myspys (:

Idag ska jag va med min underbara vän Emma,
Jag ska sova hos ungen oxå.
Kommer bli så jävla kul asså , om man är med oss är det alltid kul ;)

EMMA OCH JOHANNA = BÄÄÄST




Träning.

Nu är jag bara så otroligt glad att skolan är slut.!!!!!!!!
När jag kom hem frn skolan åkte jag till Farmor och pluggade,
Men nu är jag hemma igen för nu är det TRÄNING för först gången därhär veckan bara för att vi inte hade kunnat varit på planerna för dom har varit för blöta eller nått shiiit, men nu är jag glad igen och ska byta om och åka till becca nu på en 15 min , lycka till Johanna...



LOVE IS IN THE ARE AND I CAN'T BREATH.



Långpromenad.

Nu har jag varit på långpromenad med Ebba, ganska mys faktiskt skönt och komma ut i friska lyften närdet enda man har gjort idag är att varit i skolan och suttit här. Ebba bet på en pinne som fastnade i gomen, men vi fick ut den efter ett tag , puuh  .  Men nu är jag iallfall hemma och väntar på att Emma ska ringa så jag akn gå ut med henne och Miriam.

Idag ahr jag bara varit i skolan coh sen när jag kom hem förväntansfull för träning så är den inställd idag igen bara för att det är så dåligt väder i marken . ''/  Jag har oxå målat mina naglar 3 gånger idag , skulle föröka göra fransk manikyr men jag va inte så jätte duktig på dää men 3gången vart oxå den sista då gick det hyfsat bra iallafall. Nu sitter jag här och stör mej på dom JÄVLA MOPEDERNA SOM SKA LÅTA SÅ IN I HELVETE MKT. Nu enkligen vart det tyst på dom.



Skola, Emma (:<3

Idag vaknade jag av att jag tyckte att klockan verkade va mkt,  jag insåg direkt att jag hade försovit mej och inte skulle hinna till mentorstiden.  Men jag fixade iårdning mej snabbt på en halvtimme och kom på att jag har ju gympa,
måste ringa till mamma så hon kan skriva lapp till mej, och sen måste jag ju självklart åka förbi hennes jobb och hämta den,  inte så jobbigt för det är ju påvägen till skolan men endå lixom. men när jag tillslut tagit mej till skolan så flyter dagen på rätt hyfsat iallfall. På gympan var jag inte med för har blivit förkyld, dricker massa te och äter massa halstabletter för att det ska bli bättre, vet inte om det funkar men bättre änn inget .
Det är två stycken nya som ska ha gympa med oss Mona och Fahia, dom kommer från ett annat land vilket vetjag inte, men det va väll rätt sköj föutom att dom inte kunde svenska typ, ganska svårt att prata med dom då, men det funkar. På svenskan gjorde killarna ett tappert förök att flytta fram klockan men Anders märkte ju såklart och flyttade tillbax den igen bara för att vi ska sluta exakt som det står på schemat... Sen när skolan var slut för idag så åkte jag hem gjorde en koppte och satte mej vid datorn, Emma frågade om jag ville följa med och kolla på match, Kenty-Hjulsbro lite senare för hon skulle gymma innan, och snäll som man är så säger man ju självklart ja. Matchen slutade 1-1. Efter matchen åkte vi till centrum och skulle köpa räkor, älssssskar räkor, det bästa som finns , men så kom vi på att man måste tina dom, så det gick ju inte , så tänkter vi köpa glass men så hade vi inget att äta den med så det fick bli en påsen naturgodis ist , lite nyttigt vart det ju iallfal. happpy, så åkte vi till gungan
OBS: gungade inte , haha satt bara i den och snckade. Sen när det började bli lite för mörkt och lite för kallt för oss så åkte vi hem.
Tack för en härlig dag.! :D



Smart Lovisa (:

Såhär skrev min härliga kompis Lovisa och frågade om jag visste , hahah
Fattar inte vart hon får allt ifrån, men pusspåhenne.!!!

Hallå jag har tänkt på en liten grej ,
de finns ju vita får som duvet svenskar typ & svarta som
typ Afrikaner men vilka får motsvarar kineser.?

Mejl.!!! Tankesprid.

För ett litet tag sen fick jag ett kedjemejl från min underbara Emma Tibell, där stog det lite saker om att man skulle skicka vidare och skit, men sen läste jag dethär som jag verkligen fastnade för:

Du kanske vaknar en dag och upptäcker
att du förlorat en diamant när du var för upptagen
att samla på stenar.

Då börjar man verkligen tänka till på alla som man har därute och sorterar dom i vilka som verkligen bryr sen och vilka som inte gör, men varför har man ens dom kompisarna som inte bryr sej , dom som inte skulle hjälpa dej om det hade hänt något. Men efter ett tag när jag hade slutat tänka på dom började jag tänka på vilka som verkligen skulle bry sej, man ser så tydligt på männinskor om man betyder nått för dom, eller om man ens kommer göra det i framtiden. Dom som jag verkligen vet finns där är dom jag har kännt längst, det finns ju även dom som bryr sej som jag inte har kännt lika länge, men dom jag bryr mej mäst om och verkligen skulle göra allt för är dom som har kunnat bevisa att dom finns där för mej och det tar ganska lång tid för att man verkligen ska kunna lita på den,en som har bevisat att den inte snackar skit att den inte går bakom ryggen på en och tror att man aldrig kommer få veta. Det är dom som verkligen betyder nått. Så varför ska man plocka sten när man redan har diamanter.?

Läxa !!!

Jag målade mina naglar nyss, vart rött. Jag är ganska stålt över mejsjälv för att jag har lyckats att få mina naglar likalånga typ o ganska långa ärom allihop oxå. Men nu ska jag snart stänga av denhär dumburken och lägga mej ner i sängen och göra läxa, ska läsa boken yatzy, inte så verst bra tkr jag men har ju inte hunnit komma in i den riktigt änn, får väll hoppas på att den blir bättre sen, förhoppningsvis redan efter några sidor för min skull. men nu ska jag gå ner och göra te som jaghar sagt hela dan att jag ska göra men inte lyckats med.




 
Dag Vidar flyttar hos en ny fosterfamilj i mitten på terminen i    årskurs tio. Han har ett mörkt förflutet bakom sig, men läsaren får inte veta vad det som har hänt i hans liv förrän långt senare. Dag överraskas av sin nya familjs vänlighet. Den nya mamman verkar att fullständigt lita på honom och vill att han delar rum med hennes egen son - den tioårige Gustav. Lille Gustav är förtjust i sin nye store brorsa, och det irriterar Dag enormt. Han vill inte bli älskad, han vill inte att folk litar på honom, han tror inte på någon framtid, han vill bara att folk ska låta honom vara. I den nya skolan träffar han en tjej, svartklädd, arg, med piercing i tungan... Kommer Dags förflutna att hinna ikapp honom? Kan folk känna sig säkra i hans sällskap?

This is just a dream .

Nu har jag kommit hem från farmor, vi har firat hennes 66års dag, (även fast den är på tisdag), grattisgrattis.
Men snart ska jag väll ta och städa sen bara slappa med antingen ONE TREE HILL eller GOSSIP GIRL , vad tkr ni?
Till det ska jag ha en stor kopp te och bara ligga i sängen och slappa, fast det kanske blir ändrade planer för jag ska igentligen va med Mattias men får se om man får tag i honom annars kan det ju va litesvårt. Ikväll måste jag plugga svenska, ska läga Yatzy till kapitel 13 ''/ suurt eftersom jag läser ju verkligen snabbt  ''/








Everybody's saying he's not coming home now
This can't be happening to me
This is just a dream


Farmor fyller år (:

Idag fyller farmor år,
VI ska va hos henne kl 14.00 så jag får väll rappa på lite för klockan är 12.40 och jag måste ducha innan.

Solong suckers ;)

RSS 2.0