Jobbigt värre!!




Snart är det bara ge sej av och börja cykla domdär jävla milen, det känns ju inte direkt mkt bättre när jag tänker på att de är träning sen ikv oxå, aja jag ska inte klaga. Fast måste bara säga att de värsta är att de kanske kommer börja REGNA :O.

Fick G  på matte nationella, hade 3p från på både VG och G delen , aja jag kommer nog in med mina 190p? Intagnings poängen va ju bara 140 så...


Bild uppgiften here we go!



Denhär ska jag måla av på bilden.
Vi ska göra en ny uppfattning utav ett gammalt kännt konstverk, jag kollade i lite böcker och såg en bild på en flicka från förr i tiden och bilden åvanför som jag ska måla ska symbolysera nutidens barn/ungdomar. aja hoppas på att det blir bra så jag får behålla mitt vg, men skulle knappast tro de. Men:

Festis dampet.se !!



Denhär är ju nyttig, kollar på innehållet, 30%socker, *ASGRAV*

_______________________


Josse och jag fick dampet på att dom hade skrivit på innehållet att de va0%fett, man fattar väl att det inte finns nått fett som det inte står med lixom , DAAAH

sluta f**t regna !!!!!!!!!!!



Kom in för ett tag sen efter att ha varit med josse på stan. När man är påväg in känner man hur det småregnar lite, nu öser de ner ist, är inte direkt pepp inför träningen nu.

Skolan va slapp, men trodde inte vi hade nått B-språk så jag åkte hem men sen visar de sej att de hade varit de endå, bra jobbat johanna jätte.




Promenad ist för slöjd

Nu sitter jag i bibloteket i skolan och är på ''promenad'' från slöjden , hade vikarie så målade bara mina två bitar för jag hittade inte den andra färgen. Efter de så har vi lunch sen har vi egentligen nationella men jag har     B-engelska så jag har ingen aning om vad jag ska göra efter lunchen, och som vanligt har inte Anders informerat någonting. aja blir nog bra

Fick veta nu att bilden behöver inte va inne förns måndag nästa vecka, JOHANNA GOES HAPPY


PUSSS!!(K)



Kom precis hem, har varit och solat med Becca o så klart när man åker dit träffar man just dom man inte vill träffa, skapligt pinsamt, men aja jag lever iallfall.

Idag hade vi lektioner i aulan för dom håller på att riva baracken. Skapligt jobbigt för man hör inte vad folk säger, på svenskan när vi kolla på film va det tex några pansionärer som spela musik och sjöng i matsalen så det störde, Anders(våran lärare) försöke stängs skjutväggen hela tiden men den öppnades lika snabbt igen , FAIIIIL

Bu är det bara 10 min kvar tills jag ska byta om och sen åka till träningen. Känns skönt för denhär veckan har varit en kebabvecka.



Borensberg med laget

Nu ska jag bara packa klart och sedan är det bara att dra sej till Becca för att sedan åka och hanlda mat, för vi ska nämligen åka med laget till borensberg och bo i stuger där typ. Vet inte rikitgt vad vi ska göra men det blir säkert kul,

Puss&kram


Rebecca och jag är små grisar !!



Precis som dehär sötnosarna !! :D

HAHAHA


kände inte igen dej !

Min tränare sa till mej direkt när jag kom till träningen om jag tyckte det va roligt att spela med U-laget. Jag svarade att det va inte så kul för vi mötte ett så dåligt lag, jag kämpade inget och blev helt förvånad när jag väl fick göra nått på plan (eftersom jag är back). Så när jag väl gjorde nått gick det år helvete rent ut sagt. Han sa att han inte kände igen mej där ute på planen, jag var en helt annan spelare, jag joggade på planen jag tilloch med gäspade.

Nu när jag tänker efter blir jag så arg på mejsjälv , jag vet att jag alltid ska kämpa, jag hade ju kunnat trycka på ännu mer och varit med mer i anfallen. Men jag kände mej inte ett dugg taggad, jag bara väntar på att det ska slå tillbaka på mej och att jag inte blir uttagen till nån match eller så.

Mina matcher och träningar den senaste tiden har gått åt helvete, vet inte vad jag ska göra, jag vill jag vill jag vill, men jag kan inte.

biologi = bläää

just nu sitter jag här framför datorn igen och skriver min biologirapport andra dan irad, kan den inte bara va klar nu tänker jag hela tiden. Sen när jag är klar med den har jag en svenska uppsats att skriva om min klass om 10 år på nån jävla klassåterträff, fast har typ hela berättelsen i huvet, nu när jag tänker på dää känns det rätt bra. Endå mitt eget fel att jag inte gjort de tidigare. Men jag ska väl inte klaga. Men när det är klart så är det träning som gäller, det kommer som en liten belöning efter att ha suttit här hela dagen.

Alla gillar henne, hon gillar ingen.



emma tibell bloggar!

tjaa emma här!
gidholt sitter i sängen och försöker hitta fjärrkontrollen (a)
vi har precis masserat varandra och ätit ben&jerrys! 
liiiiiite gott!
hihihi, nu gick johanna på toa.. funderar på att gömma fjärrkontrollen som hon just hittat.. hmm blir nog så!

wtf, jag har gömt den i sängen men johanna är så blond så hon hittar den inte ;o
hon är sämst, men min.. men ändå sämst :D
i löööv heeeer! <3


jag bjuder även på en bild på mig och min älskling;



xoxo emmatibell.  (bara för att vara wannabe gossipgirl)

STÄMMER DET IN PÅ MIG?

januaribarn: tröga, tråkiga men söta.
februaribarn: söta, trevliga men jobbiga.
marsbarn: otrevliga, tjuriga men snygga.
aprilbarn: puckon hela högen, men underbara.
majbarn: snygga, gulliga men riktigt osmarta.
junibarn: heartbreakers, dissare men trevliga.
julibarn: snälla, glada men blir lätt sårade.
augustibarn: söta, glada men förstör för andra.
septemberbarn: smarta, coola men sårar lätt.
oktoberbarn: musikaliska, snygga men tråkiga.
novemberbarn: bra vän, underbara men sårar ändå.
decemberbarn: glada, söta men tröga.


Mårten himself my man ! ;)


-Emma bloggar

Johanna Gidholt , du är en av mina bästa vänner . Du är så otroligt bra . Det finns ingen som du , du är speciell på dit sett , vilket är skitbra . Jag kommer alltid finnas här för dig , för jag vet att ud alltid kommer finnas för mig . Och även om du gillar låten "är du vaken lars" så kommer jag alltid älska dig . Hah , det är okej johanna ! Haha . Och jag vet att jag är din idol och det är okej johanna , jag lovar ! ;) Hah , skämt och sido . Alla minnen med dig är så otroligt härliga och jag vill att vi ska följa våra mammors spår att vara inprincip bästa vänner när vi blir gammla som dom :D Att skratta med dig känns verkligen äkta och jag älskar dig så otroligt <3

//Från din Cola / Amy Diamond älskare Emma . Pusspådig <3



Lika seriös som vanligt (Y)


Ja/Nej

Du vet inte vad du har tills du förlorar de helt.

Emma bloggar

Alla antecknar! Jaha , Emma här igen ,  bloggar lite i Gidholtarns blogg . Här sitter jag och skriver lite och tar lite toner :D hah , gifholt har visst nästan somnat där borta i min lilla säng . Uhpps ! jajja , vi är coola och sover hela tiden , hahah , men vadå ? Vi kanske gillar att sova (a) Hahha , aaa iallfall här är det bild på johannas hår , när jag hade borstat det så fint stolt* Hahh , jag tyckte det var fint iallfall , och bilden bredvid är när jag har klippt henne :D Så nu har man blivit frisör över en dag :D Så om ni vill ga klipptid , ring vettja ! (Y)

//Emma



Förre



Efter


MÅSTE LYSSANAS !!! ;)


- Emma bloggar.


Alla antecknar nu ! Emma är här och jag är johannas gästartist ! Hahha , jag är hennes idol . Fast hon är inte min idol för att jag gillar Amy Diamond . Och jag vet att ni också gillar henne ! Liksom bara titta på henne . Värsta snygga gluggen och jagär så sjukt avundsjuk ! HAhah XD Aa i allafall , idag hade jag och Gidholt kalas ! Men det kom inga :( Men sen märkte vi att vi inte hade bjudigt några , så vi hade kalas själva . HAha , började kl. 14.00 för vi kunde ju inte vara ute senare eftersom då skulle det blivit mörk ! hahha , vi är ungefär "sååhär" seriösa . HAhah men vi vet att ni älskar oss ändå ! Puss

// Emma


RSS 2.0