Ska jag våga?



Såhär vill jag klippa mej men vet inte om jag vågar. Ni får väl se om jag är tillräckligt modig.

Dagen: 27 juli



Igår va jag på stan med sara och inhandlade 2 tjocktröjor, vet att de e sommar men just nu känns de inte som de, och de är ganska kallt på kvällarna. Aja jag e nöjd iallfall. Sara köpte oxå en tröja. Sen gick vi och fikade och träffade Amanda och Linda, satt där ett tag sen när vi har gått kommer jag på att jag har glömt min påse, förvånande , svar nej

Men sen satt jag och väntade på bussen då kommer en galen brud springandes emot mej, de visade sej va Jossan. Då bestäämmde vi att hon skulle följa med mej hem. Vi åkte hem och satt och snacka lite och satt vid datorn. Sen åkte hon hem och jag åkte vidare till Lisa där även Sara, Simon och Martin va. vi kolla på film och så. Såklart blev ajg jäte pigg när vi skulle sova så sara och jag satt och garva och snacka jhur mkt som helst så ingen kunde sova, förvånande igen , svar neej.

Sen skulle Sara åka hem kl 9 på morgonen så jag hängde på och åkte hem och sov till kl 2 och nu sitter jag här. Trevlig dag/natt/morgon med bra människor.

Dagen: 26 juli




idag va jag på folkungavallen från kl 11 till typ kl halv 4. Va ganska slappt men hann att bli kär i hunden över(Erikas systers).När ag kom hem bestämmde emma och jag att vi skulle åka och spela tennis, så då gjorde vi de. Skulle gjort de som sommarträningen till fotbollen men de va inte så jobbigt så åkte och sprang 5an i v-sjö. Nu e jag hemma och ska bara slappa för är helt slut, kanske ska städa lite oxå men de får vi se om jag göra.

Vart sa du ?



Imorrn hittar ni mej på folkungavallen från klockan 11 för att jag ska stå i kiosken , men de står att jag ska stå själv men de tänker jag inte göra, kan ju fan inte räkna.
De skulle bara blivit sååå faiiil. Men emma ska stå med mej hoppas jag (A) hoppas de blir mkt bilder till lilla bloggen. Sen på kvällen hittar ni mej i v-sjö för jag ska springa

Min älskling är borta i 5 dar nu, kommer sakna ihjäl mej :(<33

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

kolla vilka mysiga vaelser vi hittade i en låda på baksidan, inte direkt mysigt!!!


Sprungit

Nu har jag och emma varit ute och sprungit. Ganska bra tkr jag själv. Men resten av dagen och kvällen vet jag inte vad jag ska göra. Men nått hittar jag väl på hoppas jag!!

Hör av er om ni vill hitta på nått!

@ Farmor

Nu drar jag mej till farmor som för övrigt har nått fel på hjärtat så hon kunde inte komma på min födelsedag för hon va på sjukhuset!! Men nu är de bra, så jag ska åka till henne och träffa min kusin oxå. För hoppningsvis blire att baka krusbärspaj MUMS!!

Senare blire utebion med lite folk och efter de följer jag med älskling hem och sover där.

Rosa elle Rött?



Älskling va helt säker på att mitt gossedjur jag vann på liseberg som han sen fick va rött.
Men kolla gossedjuret är rosa så de så, johanna har rätt igen, men puss på dej beebo !! <33

NAMNSDAG!

Idag e de min namnsdag JOHANNA GIDHOLT och om ett tag kommer min älskling hit, kan de bli bättre !!!




Jag har inte bloggat för jag har varit på LISEBERG BITCHEEES!!!

- Ett liten kvällsinlägg från lilla Emma.

Haaaallå , ska bara säga att Giddan har huvudvärk , så hon sover nog just nu . Och nu har jag också huvudvärk , Det typ suger , men om man tar en liten ipren så brukar det gå över , fast panodil funkar också . Sen kan man ju smörja in hela huvudet med typ zon eller vafan det heter, fast det lär ju inte funka så egentligen kan man bara leva med huvudvärk och hoppas på att det ska gå över . Hhah , och nu börjar det här inlägget bli väldigt ontressant och väldigt konstigt men det är sånt man får leva med , precis som med huvudvärk . Men det är väl kul att jag skriver lite och ni typ fattar ingenting ? Haha jag vet att ni gillar det . Och jag vet att jag gillar cola när jag har huvudvärk .Och jag känner mig jättecool just nu för jag dricker ur ett sånt där coolt glas man får från donken , riktigt fint lila glas . Haha , slå den vettja ! :D haha okej ni har säkret redan slutat läsa , men den som läser det här , är typ bääst nu, så pusspådig !! Men nu är jag trött orkar inte skriva mer .

Fuck you and have a nice day !!! :D<33

/Emmmsi . Bäst att ni får en bild på mig också (Y)


sommarvärmen?

vart har sommar värmen tagit vägen , först regnade de sen blev de sol igen och asbra väder och nu är de regna igen. Kan inte sommarvärmen bara komma från igen för jag saknar den.

Nu ser de ut att bli lite sol iallfall men regn oxå. När de är jätte soligt hatar man solen och vill bara att den ska försvinna sen när den försvinner då villl man att den ska komma tbx.


Godnatt eller?

När jag åkte hem idag låg de en gubbe/man på marken, tror han hade däckat eller så skulle han bara sova.  Lite mkt alkohol hade han nog fått i sej iallfall.

Jag såg inte en enda männsika på hela vägen förutom två alkisar, de visa ju vilket jävla samhälle vi lever i.
GETTOPARADIS!


IDIIOT!!!!!!!!!!!!!!!!

Vem va de som ringde med okänt nummer till mej 2 gånger idag :@
OM den inte har nått att säga behöver den inte ringa och om den vill mej nått äre bara att snacka på, jag lyssnar, dumma jävel. Har inte din mamma lärt dej att man brukar prata i telefonen iallfall säga vad man heter inte hålla käften :@

Fuck you and have a nice day IDIOT!!

pusssssss!



Emma du är den underbaraste vännen en människa kan önska efter!!
Du är såå underbar som gav mej denhär låten, pusssssssss påre bästa vän !! <3

JAG E LÅÅÅNG , SÅ DE SÅÅ!!! :@


EMMA ÄR SÄÄMST !!


Aa emma nu vettu vad jag mena med dolme!! Du är så faiil min vän :D

Älskar deej Emma!!<3


Emma bloggar .




Jaha då var det dags igen.  Mot stan igen :O haha , men det ska bli rätt naajs asså . Fast jag ser ju ut som en säck potatis om vi jämför med giddan , haha , hon är jättesöt , som en liten sockerbit (Y) Ska träffa Mattias och hans kompis , tror jag (?) haha , emma har koll som vanlgit . haha , Ska bli jättetrevligt faitkst. Men nu ska vi åka så fuck you puss och kram !!! <333

/Emma the pusspooosser ! :D

FikaFikaFika!!



Idag blev de stan med emmsi, vi fikade och fikade och fikade. Först gick vi och träffade min älskling som väntade på bussen hem. Vi gick till barnavdelningen och köpte en strumpa till min mobil, den började bli repig och jag fick den för inte allt lång tid sen, en rosa såklart !!

En härlig dag med bäästa Emmi som kan prata för ett helt kvarter !!

Livet leker!



Nu blir de att städa som mamma har tjatat om ett bra tag nu men aldrig blivit av. Sen blire att fixa sej och messa saknade Emma för ikv blire fika med henna på stan. Men efter fikat vet vi inte riktigt vad vi ska göra så om ni vill hitta på nått , messa eller ring, alla vet väl att jag fått nytt nummer och ny mobil, så hoppas de ska bli lite kvalite på bilderna från och med nu. Duktig som jag är börjar jag lära mej den nu oxå. Tog ungefär 2 dar att lista ut hur man la in ett hjärta, men nu är de tillaggt och livet leker.!!

Rensa :(

Mamma håller på att rensa i trädgården, hon har hållt på hela dan och jag börja tycka lite synd om henne  ''/

Men jag gjorde henne sällskap i typ en halvtimme och tog lite kort  !!





Beebo<33



Nu drar jag iväg till min älskling, och är där hela kvällen och dan.

När jag kommer hem måste jag städa. Mamma tvingar mej.

Fyyfan jag ahr träningsvärk efter att jag sprang igår, icke skönt, men nödvändigt.

saknad!!<33

Jag saknar dom 2 bäästa emmorna på denna jord,
mina emmor!!!!

Stan, spåret!!



Idag har jag varit på stan med Becca. Jag hittade en tröja, klocka och täckkräm.
Alltid lika mys att fika med denna brutta.

Sen åkte jag hem och direkt drar mamma med mej ut i spåret i ösregn för att jag ska springa 5 km och hon ska gå 2,5km. Jag blev as rädd när jag höll på att stuka foten för 3dje gången, men de gick bra för dom som bryr sej. Ni fattar inte hur skönt de va att få duscha sen.

nu har jag och mamma installerat så att jag kan lägga in bilder till min dator.

RSS 2.0