Lovisa, resturang.

kärlek är när man ger någon annan makten att krossa ens hjärta


Nu har jag inte skrivit på ett tag men det borde jag ha gjort för det har hänt jätte mkt.
 
Men igår va det att fira Lollo & Alex som båda fyller 15 år, GRATTIS !

Men idag blir det att va med Lollo sen gå ut och äta på restu med Lollo och hennes föräldrar.

B-laget nästa !

Idag vaknade jag av att min syster vred om nyckeln i dörren och direkt visste jag att jag hade försovit mej. Så jag gick inte på den första lektionen så utan stress gjorde jag iårdning mej som vanligt. Sen va det SO och sen lunch och sedan as lång rast för att vi inte hade idrott. Janne skulle ha hjärt o lung rädding med C2, vilket vi oxå hade senare på dan fast innan det hade vi musik.

När jag kom hem han jag bara äta sen direkt till träningen. Svinhalt va det, som att köra fotboll med skridskor. Så det gick skapligt asdåligt. Men innan vi skulle gå samlades vi och vi fick reda på om vi hade hamnat i U elelr B lag. Jag kom med i B. SKAPLIGT LYCKLIG. Nu gäller det bara att jobba så att jag får behålla min plats.

Stressig dag!

Idag har jag haft skola, den rulla på som vanligt. Det enda som va bra med skolan var att jag fick alla rätt på min hkläxa och pluggade bara 40 min i gårkväll, HELT OTROLIGT. Sen va det sista hk lektionen för i år, så börjar från och med nu kl 10 på tisdagar.

Efter skolan åkte jag direkt hem och gjorde en smörgås och hämtade bekini. Åkte direkt till stan där jag mötte upp Lollo och så gick vi och solade. Lite bruna blev vi allt. Sen åkte jag hem bytte om och åkte och tränade och nu sitter jag här och ska gå snart för måste plugga!.


Fotbollsträning !

GUUD VAD SKÖNT ATT HA BÖRJAT TRÄNA IGEN.
Träningen gick ju inte allt för bra, nästan allt gick fel faktiskt. bättre lycka nästa gång säger jag till mejsjälv. Men det är ju endå en månad sen jag kunde träna så det är sånt man får ta.

Men nu är jag hemma och kom precis ut ur duschen och ska stänga av datorn och lägga mej i sägen och läsa till ett prov vi har imorrn som jag inte ens har börjat på. men slutbetygen är endå satta i det ämnet så det finns inte så mkt dom kan göra , hoppas jag !!! WISH ME LUCK!!

Smile bitch, tears wont make it better.



Jag kommer sakna dej.

Jag kommer sakna dej när det tar slut. Det är redan slut på det jag önskar skulle hålla i en evighet.

Dom känslorna man inte visste att man hade kommer när allt tar slut. Det är då man vet att man hade så mkt mer än vad man visste från början. Så mkt mer som nu bara är borta. Den kärleken du nu ger till någon annan som förut tillhörde mej. Den kärleken jag värdesätter högst och nu bara vill ha tillbaka.

Love is not a game you want to play with,  It's a heartbreaker


Emmas o min utveckling på hjärnan !!



Does everything happen for a reason?

Jag vet att jag har gjort fel men det är ingenting jag kan göra något åt nu, förutom att lova att det aldrig kommer hända igen.!

---------------------------------

jag gråter inte jag bara rensar ögonen


Camillas 40års fest

Igår var jag på Camillas 40års fest. Grattis till henne. Det va kul speciellt eftersom emma underhöll mej. Emmas farmor berättade att jag brukade kasta sand på cristofer (staving) när jag va liten och vi brukade slåss, men såklart berättade hon oxå att jag alltid vann. GIRLPOWER.!


FAAN VA COOLA VI VA (ÄR) (H)






Förälskad i låten !!!




DU ÄR EN STOR FET LÖGN

Du sårade mej djupt o fattar inte hur jag kunde lita på dej.

 
DU ÄR EN STOR FET LÖGN PÅ TVÅ BEN.

• 3 av mina favorit bilder




• I'm stuck in what I hate!


• you and I ? I don't think so

I'm losing myself to somebody else.
But now I see

Cause the girl that you want
She was tearing us apart
Cause she's everything,
I'm not




Nu är det så sjukt mkt plugg i skolan o jag orkar inte med all skit som händer, o allt ska självklart hända samtidigt. Egentligen vill jag bara skita i allt just nu, allt förutom fotbollen. För fotbollen är mitt liv och det är så jag vill att det ska vara. Det är just därför jag ahr sökt in till ett fotbollsgymnasium för att jag ska få göra det jag verkligen gillar och brinner för. Men nu är jag sjuk och kan inte gör det jag helst av allt vill göra så jag slutar tänka på allt annat.
ITSUCKS SO PIP MUTCH.!



Hemligt !!!

Idag vaknade jag bara en timme innan skolan började, orkade verkligen inte gå upp. Men som tur  är klarade jag att fixa allt så jag kom i tid. Men det blev inte lätt eftersom jag fick näsblod direkt jag skulle börja sminka mej, lätt o sminka sej med näsblod lixom. Men första lektionen var hk. Rebecca och jag gjorde muffins, fett grymma är vi o goda blev dom oxå, såklart. Sen var det slöjd, jag blev klar med min otroligt fula spegel. Lunch, pytt i panna, mums (noot). Sen var det bara att jobba med Islam på so:n och sen B-språk. Ganska slapp dag om man får säga det, men jobbigt att hosta som fan hela tiden så alla bara kollar på mej och frågar om det är jobbigt, klart som fan att det är jobbigt , SLUTA FRÅGA !!!

Nu ska jag bara plugga lite o sen sova typ. SOLONG SUCKERS






Ja andras blev ju inte helt lyckade, iallfall inte i färgen eller smeten som forsade ut som en vulkan ;)
Det ser ut som små smurfar and I like it ;)


HELLO HUMAANS

Just nu lever jag livet med en igenstoppadnäsa och ett sprängande huvud, men man ska väl inte klaga.

Idag har jag väll inte gjort så mkt förutom gått en promenix med Emma B-Bäst. Vi köpte kladdkaka för Emmas pengar, funkar alltid vettni. Sen åkte jag hem och satte mej här. så BYEBYE (:


SJUK !!!!! :@

Nu ska jag snart gå och lägga mej, klarar inte att sitta rakt längre, och sova ska ju va bra för sjuklingar som jag. Men först ska jag ta lite mer blåbärssoppa som jag råkade spilla ut, nej nej det är inte alls likt mej. så Puss&Godnatt sötungar.

PS: Läste idag att jag kom med till DM, får hoppas jag är frisk till dess bara , men dom som känner mej rätt vet att det kommer jag bli. 

TRÅKKIGT :S




NYÅRSAFTON !


Det har varit en bra nyårsafton för min del, fick ju spendera den med bästa Emma m.f.

På kvällen träffade vi Rebecca, Cornelia & Lisa. Vid typ 11 drog vi in till stan.
Vi höll på att fira tolvslaget på bussen men hann med 2 min, puuhh.

Sen åkte emma och jag hem till mej men alla skulle gå till Emma och sjunga singstar så vi följde med, kvällen /natten slutade vid 5 halv 6 då det va dags att gå till sängs. Jag mådde inte så jätte bra när vi skulle go och lägga oss men trodde det vara var för att klockan va så mkt, men när jag vaknar dagen efter mår jag mer piss och det visar sej att jag har fått feber.

Nu vill jag bara bli frisk till DM, om jag blir uttagen (A)
 
PS: årets första puss gick till Emma hhahahahah :D


Dont say the words
if you dont mean it.








RSS 2.0