-


GÅRDAGEN!!

igår åkte jag med Becca och bada i sturefors, där träffa vi även Simon och Daniel som vi joina, när vi hade badat klart åkte jag hem för att träna. Efter träningen träffade jag Becca, Daniel och Jocke för att bada igen, där va de jävla gubbe som badade näck på andra sidan och visade hela paketet för oss, inte direkt myyspyss.

VRF ÄR INGEN PEPP PÅ ATT BADA MKT!! D:

Prata mkt!!

Ibland kan jag prata så mkt att jag blir helt torr i halsen
och börjar hosta som en galning. Om ni ville veta lixom

varamon

idag åkte jag till Varamon kl 9 på morronen, fyyyfan va trött o seg man va då. Självklart bränner man sej som vanligt, mer än vanligt denhär gången, hela baksidan av mej är röd. Men blir Tinnis med becca imorrn iallfalll, men vi ska bara bada och chilla och inte sola så mkt.

Men när jag kom hem från varamon la jag mej och sov sen drog jag mej till emma där oxå sofie va, vi softa på emmas baksida, sen bestämmer vi oss för att ha vattenkrig för hennes pappa björn kommer ut från fönstret och börjar spruta vatten, först hade vi svårt att hitta nått att spruta med sen när vi hittar de tappar jag min så den går sönder , asså biggestfaiil

Sofie:
Det går nån där ute, de e en björn.




Du betyder!


rädda jorden ?

just nu har Lisa och jag förgiftat jorden med hårspray , men man lever ju bara en gång !!!!!!!!!

Lisa bloggar

Nu sitter jag hemma hos johanna och väntar på att hon ska bli klar , men det kommer nog ta ett tag .. men nu så kom hon ut ur duschen :) vi ska bara sminka oss och sen blir det att ta cyklarna ner till stan.
fast vet inte vad som händer där men det är sånt som märks :D har försökt att få tag i folk men det har inte gått så bra om man säger så .. men det blir nog bra ändå :)


Nu ska jag och johanna sminka oss :) 

pusshejs <33

Hos Lisa, påväg ut!

Nu sitter jag här i Lisas säng vid hennes dator medans hon är i duschen. Sen ska hon fixa sej och sen drar vi hem till mej och så fixar jag mej, sen drar vi till stan och chillar, har frågt lite människor men idag verkar de som om alla är sega på att svar. Iallafall när man vill ha ett svar.

Vi va i Tinnis och steekte, lite brunare blev man väl hopps jag, men fulaste linjerna på sidan av kroppen bara för att man ligger still, får cp-rrrrrrrryck,

Jag känner mej duktig gått utan smink i 3 dar nu duktig som har gått ,


BILD PÅ LISA **klapp**klapp**


@TINNIS MED LISA

Jag åker med bussen som går kl hel till tinnis med lisa, första gången i år som jag får sola och bada, jippi till mej, och ännu ett + är att jag får göra de med lisa som jag inte har varit med på jätte länge, VI SKA STEEEKA!!

Imorrn blir varamon och Lolla ska med, blir att steeeka även den dan.

ByeBye, KissKiss (K)


@ FARMOR

jag har varit hos farmor hela dagen och ska dit igen nu för att sova där. Åkte hem för att kolla på fotbollen. Skapligt synd att Sverige förlorade på straffar efter att tagit igen ett underläge på 3-0, men endå bra jobbat, Vi överlever som man säger.

Bilder från dagen:

Märkte att småkusiner ser upp till äldre ;D


Kusin lånade min bekiniöverdel

Kusin wanabee mej med handduk och mobil

-


Musik!


tbx igen?

Heejsan , den senaste tiden har de hänt endel, jag har slutat 9:an, påbröjar mitt sommarlov och sagt hejdå till kärleken. (Kommer sakna dej, du betyder). Men nu hoppas jag att jag har mer lust att skriva igen.

nu ska jag snart byta om till träningen. Har varit helt osminkad hela dan och gått runt i bekini för idag va de sola som gällde och imorrn blir de samma sak.

Har fått en as ul bekinilinje efter min nya bekini, men aja de är väl nått jag får leva med, brun ska jag bli iallfal.

ByeeByee, KissKiss

RSS 2.0