- mer bilder snart när min dator inte får dampet !!




SKIIIIIIIIIIIIIT!!!!!!!!!!

när jag ska lägga in bilder skiter sidaan på sej :( bilderna kommer snart (A)

12-13/08-09

Igår blev de bio med lilla Emma. Vi kollade på harry potter, den dög lixom men va inte sådär vwoow. DE roligaste på hela kvällen va en kille ''gubbe'' som skrata så jävla högt att vi börja garva åt honom. Emma skrek så hela salongen blev döva tror jag!!!!

Idag har jag spenderat dagen med min syster, cheesballz, godis, chips och dipp, gött som fan , den dagen behövdes om jag säger så.


Sofie hittade sin stora kärlek den kvällen .


11/8 - 12/8





Blev stan med Emma först . Blev bara lite små köp . Mkt trevligt .!! Hann med en fika också . Efter det åkte vi hem till Emma , där vi typ bara chillade , dock var vi lite fest sugna ., så försökte få tag i lite folk , men det var svåret :O Men tillslut fick vi tag på sofie och frågade om vi ville hänga med på en chillfest , så åkte hem till mig och hämtade lite saker och sen tillbaka till Emma och fixade oss . Runt halv 10 drog vi in mot stan och träffade Sofie och Becca , drog till chillfesten och hade det riktigt chill och trevligt (y) Nytt folk fick vi lära känna lite haft . Drog hem runt 12 och cyklade hem till Emma där jag sov . Dagen började bra och slutade bra .



Idag vaknade jag vid 10 , och Emma låg och sov lite längre , som alltid (Y) hahha . Jaja , nu blir det chill fram till träningen och ikv blir det kanske utebio . Vilka ska dit ? :) Nu blir det film , här är ltie bilder från igår . Blev dock inte så många , men jaja . Pusss






Städning på G (N)



N u ska jag städa och ni som känner mej vet att de e de jag e bäst på, eller inte!! men alla tjatar bara på mej hela tiden +att jag inte får spela matchen idag om jag inte gör de (A)

Så önska mej lyckatill pussungar !!

BERG!





BILDER FRÅN BERG! tog inga bilder hos FIlip sen, men här är lite, orkar inte skriva om kvällen för ingen orkar endå läsa de!!

Rebecca fick en egen för hon är så SNÖÖÖGGGG (och devis för hon va den enda som ville vara med)

Tankar!

Just nu känns de som om jag lika gärna kan skita i allting, känns som om ingen vill ha mej, känner mej ful och äcklig.
 
De e nog den värsta känslan i världen, den känslan man har av att man inte räcker till som man är. man gör allt man kan för att få livet att funka men endå finns de nått litet skit fel som man lägger all energi på ist för att tänka mer på dom positiva sakerna. Just nu lägger jag all min energi på kärleken och eftersom den inte funkar så känns de som om ingen vill ha mej bara för att jag vet att han inte vill de längre. Känner mej ensam och förvirrad. 
Get out of my life and leave me alone, i need to think !!

förhållanden

Vrf klarar jag inte att vara i ett förhållande i en längre tid för. jag har inte haft ett förhållande längre än en månad, jag är 16 år och har aldrig firat en månad med en kille. Vrf kan jag inte bara hålla mej kvar i ett förhållande. Nae för i början är jag så jävla kär och helt förälskad, men efter ett tag börjar jag tröttna, då är de inte nytt och inressant. De jobbigaste är att jag kan inte sluta känna så här heller. Jag måste skärpa mej, de e fan inget kul. Jag vill oxå kunna vara stört förälskad efter att man firat ett år tsm. Jag måste verkligen ta tag i mina egna problem nu.
Som ni nog nu förstår så är de slut med Mattias!
Nu är de bara för mej att ut och leta efter äkta kärlek för den kommer inte ta slut inte ens för mej.

Well I can't explain why is not enough
'Cause I gave it all to you

But there's no use in trying
When the pieces don't fit anymore

Med Lisa och Sara!



Nu ska jag snart äta sen blire att cykla till SAra och träffa henne och Lisa, vi ska åka in till stan och fika sen frå vi se vad som händer , antingen ferre eller chilla. SEn sover jag och Lisa hos Sara inatt så de kommer nog mkt kort o shiiiit !!

Ullared!



Är de vi som är snygga osminkade och frääächa!!

I'm in love with min ansiktsfärg på denhär bilden , helt rööd och sexiiiig men kan de bero på att jag trycker ihop huvet, skulle nog tro de !!

Idag var jag på Ullared med Mamma, Jossan och Anika, fyyfan va vi handlade, tror vi gjorde av med drygt 3000 bara mamma och jag, men de va värt de. Som tur är fick man med sej bästa Jossan som gjorde resan 1000gånger roligare!
Jag orkar inte lägga in bilder och så eller skriva eller nått, blev inte så många bilder för man fick ju tydligen inte fotta där inne, helt muppigt !!!!

???

 

Vägen till ?    Joo min smygbööög :D

PIIPI!!



Äre jag som sjöng och gjorde om min röst till pipig kanske , svar JAAA!!

Så kul man kan ha asså ;)

Cykel fail !!


Klippte!



faan va feg jag e, faan asså !!

RSS 2.0